Μονοήμερη εκδρομή Συλλόγου Γ&Κ στη Αίγινα

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε, ότι αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μονοήμερη εκδρομή στην υπέροχη Αίγινα  την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.

Οι προτεινόμενοι χώροι επίσκεψης στην Αίγινα είναι η Μονή Αγίου Νεκταρίου και ο Ναός της Αφαίας. Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί στη συνέχεια.

Το κόστος συμμετοχής είναι 23€ το άτομο, το οποίο είναι ενιαίο για ενήλικες και παιδιά. Περιλαμβάνει τις μετακινήσεις με το πούλμαν καθώς και το ακτοπλοϊκό εισιτήριο για Αίγινα μετ’ επιστροφής. Δεν περιλαμβάνει  είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο της Αφαίας, της οποίας το κόστος προς ενημέρωσή σας είναι 3€ και μόνο για τους συνοδούς γονείς, εφ’ όσον για τα παιδιά είναι δωρεάν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από σήμερα με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 7 Μαΐου, και θα ισχύουν εφόσον συνοδεύονται με εξόφληση του συνολικού κόστους.

Μπορείτε λοιπόν να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη φόρμα και στη συνέχεια να τη στείλετε με emailστο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή να τη δώσετε σε οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ μπορείτε να συναντήσετε. Επίσης, η ταμίας καθώς και μέλη του Συλλόγου θα βρίσκονται στα γραφεία μας για αυτόν το λόγο, από τη Δευτέρα 30/4 καθημερινά , εκτός της Πρωτομαγιάς, έως και τη Δευτέρα 7/5 από τις 08.00 έως τις 08.30 το πρωί.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

  1. Μετρητά στα γραφεία του Συλλόγου , τις προαναφερόμενες ημερομηνίες, με τη συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής.
  2. Κατάθεση στο λογαριασμό Πειραιώς του Συλλόγου αναγράφοντας στην αιτιολογία ΕΚΔΡΟΜΗ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και αποστολή της φόρμας με e-mail στο Σύλλογο. ( IBAN: GR08 0172 0540 0050 5408 5812 387, με όνομα δικαιούχου: Σύλλογος Γ&Κ Ζεκάκειου Δημοτικού Σχολείου). (Αν η κατάθεση γίνει μέσω άλλης τράπεζας, θα πρέπει να γίνει νωρίτερα, και όσες ημέρες χρειάζεται, ώστε να φανεί το αργότερο έως τη Δευτέρα 7/5).
  3. Μετρητά σε οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου με την συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής έως τις 07/05 το αργότερο.